ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Τεχνογνωσία και εμπειρία στην εισαγωγή & εμπορία ειδών
κλιματισμού και θέρμανσης

Ο Όμιλος Τουρνικιώτη παρέχει στην Ελληνική αγορά ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού και θέρμανσης μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές. Ο Όμιλος ξεκίνησε την δραστηριοποίηση του στον κλάδο του κλιματισμού στα τέλη της δεκαετίας του ’70 μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας με τη Mitsubishi Heavy Industries.

Η μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, συντέλεσαν ώστε ο Όμιλος Τουρνικιώτη να έχει ισχυρή παρουσία σε όλους τους τομείς της αγοράς κλιματισμού και θέρμανσης. Το άριστο δίκτυο συνεργατών που διαθέτει, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι υποδομές τέτοιας κλίμακας, καθιστούν τον Όμιλο Τουρνικιώτη έναν από τους κορυφαίους παράγοντες του κλάδου για την Ελληνική αγορά.

1979
To 1979 o Ιαπωνικός Όμιλος Mitsubishi εμπιστεύεται τον Όμιλο Τουρνικιώτη ώστε να αναλάβει της αποκλειστική διάθεση των προϊόντων κλιματισμού της Mitsubishi Heavy Industries για την Ελληνική Αγορά. Από την ίδρυσή της το 1884, η MHI έχει συμβάλει στην ανάπτυξη της κοινωνίας, μέσω των συνεχώς αναπτυσσόμενων τεχνολογιών της στους τομείς του διαστήματος, της ναυπηγικής, των αεροσκαφών, της ενέργειας, των μεταφορών και των εξοπλισμών άνεσης & αναψυχής.
1979
1989
Το 1989 ο Όμιλος Τουρνικιώτη φέρνει για πρώτη φορά στη χώρα μας, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, τις ολοκληρωμένες λύσεις της Mitsubishi Electric. Σήμερα, 33 χρόνια μετά, ο Όμιλος συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις Mitsubishi Electric, από τις πιο μικρές οικιακές εφαρμογές έως τις πιο απαιτητικές λύσεις, πάντα με τον αέρα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας.
1989
2016
Το 2016 o Όμιλος MIDEA, νούμερο 245 στην παγκόσμια λίστα του Fortune Global 500 για το 2022, αναθέτει στον Όμιλο Τουρνικιώτη την αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα των προϊόντων κεντρικού κλιματισμού - πολυδιαιρούμενα συστήματα κλιματισμού, αντλίες θερμότητας και συστήματα νερού.
2016
2017
Το 2017 η TCL Corporation, μία από τις κορυφαίες εταιρίες της Κίνας, με ηγετική θέση στις συσκευές τηλεπικοινωνιών, ψυχαγωγίας, άνεσης και αναψυχής εμπιστεύεται τον Όμιλο Τουρνικιώτη για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων οικιακού και ημικεντρικού κλιματισμού για την Ελλάδα.
2017
2022
Ο Όμιλος Τουρνικιώτη επιλέγει το brand Nitto Electric και αναλαμβάνει την αποκλειστική του διάθεση για να σας παρέχει οικιακά κλιματιστικά κορυφαίων αποδόσεων και ασύγκριτης οικονομίας. Τα κλιματιστικά Nitto Electric σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού που απαιτεί ευαισθησία για το περιβάλλον, χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και μακροχρόνια αξιοπιστία.
2022

Έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό

Άριστο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών

40+

Χρόνια εμπειρίας στον κλιματισμό & θέρμανση